Service- og projektleder til offshorebranchen


Fanø Kran-Service søger en service- og projektleder, der kan lide at være omdrejningspunktet for vores kunder og serviceteknikere. Vi beskæftiger os med avancerede kraner og løfteudstyr, og det er nødvendigt, at du har en teknisk baggrund som f.eks. faglært, maskinmester eller tilsvarende.

Projektledelse med fokus på sikkerhed og kvalitet

Du vil indgå i et projektlederteam, der er ansvarlig for afvikling af serviceopgaver offshore samt at sikre kvalitet, sikkerhed, vidensdeling og fortsat udvikling af forretningsgangen omkring vores tekniske serviceløsninger. For at sikre den tætte relation til kunder og teknikere, vil jobbet også omfatte offshoreture og rejsearbejde.

Dine opgaver i forbindelse med projekterne er:

· Kundekontakt og opfølgning
· Ordrebehandling, herunder udarbejdelse af tilbud og salgsbudgetter samt fakturering
· Koordinering og systematisering af serviceopgaverne
· Teknisk fordybelse og support til både kunder og serviceteknikere
· Daglig ledelse af de tilknyttede serviceteknikere
· Sikkerheds- og kvalitetskontrol
· Udarbejdelse af dokumentation og rapportering

 

Overblik

Du arbejder struktureret og er god til at bevare overblikket, hvilket sikrer kvaliteten i dit arbejde. Du er den, der går forrest, når der kræves lidt ekstra fleksibilitet, så du har nemmere ved at få folk omkring dig til at være fleksible. Du bidrager med en engageret indsats og er kendt for at være på forkant og dermed forudse de udfordringer og opgaver, som kommer.

Du håndterer et højt tempo i en afvekslende hverdag, og trives med en kombination af driftsopgaver med korte deadlines samt projekter og personaleledelse. Din personlighed er kendetegnet ved en positiv tilgang til udfordringerne og et godt humør.

Du har relevant teknisk baggrund og gerne erfaring med projektledelse eller service. Kendskab til offshorebranchen og SAP er en fordel.

 

Du tilbydes

Hos Fanø Kran-Service bliver du en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Hverdagen præges af dialog og samarbejde på tværs i organisationen. Vi lægger vægt på at udgøre et godt læringsmiljø, og der påhviler alle medarbejdere et ansvar for at medvirke til udvikling og fællesskab.

Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig, så indsend din ansøgning her.

Vær opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende. Eventuelle spørgsmål rettes til Tommy Christensen, teknisk chef.

Fanø Kran-Service er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger indenfor avancerede kraner og løfteudstyr til offshore- og vindbranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden – ud fra kodeordene: Sikkerhed, kvalitet, fleksibilitet, knowhow, ansvar og engagement.