Servicetekniker til onshore og offshore


Servicetekniker til arbejde onshore og offshore

Hos Fanø Kran-Service A/S har vi travlt og søger en faglært servicetekniker der tilknyttes vores værksted i Esbjerg. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk.  Du tildeles stort ansvar, og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og f.eks. en baggrund som automatiktekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende og har gerne erfaring inden for offshoreindustrien eller lignende brancher. Der er særligt fokus på praktisk erfaring med elektriske og hydrauliske systemer i forhold til denne stilling, ligesom ansøgere med GWO-kursuspakken bliver fortrukket.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

·         Test og kontrol af løfteudstyr

·         Renovering af hydrauliksystemer

·         Reparation af offshoreudstyr

·         Eftersyn af værktøj og udstyr

·         Dokumentation i diverse IT-systemer

Opgaverne vil dels foregå på vores værksted og på kundens installationer, hvorfor et vist antal rejsedage må forventes, eksempelvis 70 dage årligt.

Sikkerhed og kvalitet er kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at du arbejder målrettet, planlægger jobløsningen med fokus på detaljen, og i processen formår at holde overblikket. Alle medarbejdere tildeles stort ansvar - en solid faglighed, erfaring og interesse er derfor et must.

Vi glæder os til et kommende samarbejde.

Spørgsmål i forhold til stillingen rettes til værkfører Jacob Joensen og du kan ansøge her. Vi gør opmærksom på, at vi indkalder løbende til samtaler.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.