Værkførerassistent


 

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en værkførerassistent med ledelsesansvar til vores værksted i Esbjerg.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk.  Du tildeles stort ansvar og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og en relevant faglært uddannelse. Erfaring inden for hydraulik er en fordel. Derudover skal du brænde for personaleledelse, læring og udvikling af medarbejdere og kunne se værdien heraf – også i en travl hverdag.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Varetagelse af vidensdeling i forhold til udvikling af serviceteknikere
  • Personaleledelse herunder løn- og medarbejderudviklingssamtaler
  • Koordinering af opgaver på værkstedet
  • Teknisk support til værkfører, indkøbschef, service-/projektledere og serviceteknikere
  • Tilbudsgivning og ordrebehandling på daglig basis
  • Projektstyring – fremdrift og økonomi
  • Teknisk kvalitetssikring.

Sikkerhed og kvalitet er kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at du arbejder målrettet, planlægger jobløsningen med fokus på detaljen, og i processen formår at holde overblikket. Alle medarbejdere tildeles stort ansvar, og en solid faglighed, erfaring og interesse er derfor et must.

Vi glæder os til et kommende samarbejde.

Spørgsmål til stillingen rettes til Jacob Joensen og du kan ansøge her. Vi gør opmærksom på, at vi indkalder løbende til samtaler.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.