HR Partner til energisektoren

Vi har en meget vigtig rolle i produktion af grøn energi fra havmøller og uafhængig forsyning af dansk naturgas. Derfor har vi brug for en HR Partner, der kan hjælpe os med at vedligeholde flokken af gode kollegaer, der arbejder både onshore og offshore rundt omkring i Europa.

Måske er du den HR Partner, vi mangler og forhåbentlig kan du lave et endnu bedre stillingsopslag, end det du læser her. Men ellers forstiller vi os, at du skal indgå i rekruttering og fastholdelse af faglært teknisk personel og selvom vi naturligvis, med din kompetente hjælp, får de bedste folk, så skal vi også bruge dine input til at udvikle dem fagligt og professionelt, så de kan løfte opgaverne offshore.

Du bliver en uvurderlige støtte i vores forståelse og tiltrækning af unge mennesker til vores faglærte uddannelser, hvor det da godt kan være, at vi stadig skal have din hjælp med at opretholde et godt læringsmiljø for alle.

Du er ikke alene

Du bliver en af de gennemgående kræfter i forhold til vores personale, bredt set, men der er en erfaren topledelse og en stor pulje af ledere med personaleansvar, som du sparrer med løbende. Vi har altid haft stor respekt for de menneskelige aspekter i arbejdslivet, og derfor skal du også hjælpe os med at bruge og tilpasse systemet, procedurer og værktøjer der sikrer, at vi har en god arbejdsplads.

Alt det ovenstående vil vi meget gerne uddybe ved at invitere dig til en samtale, det kræver blot, at du sender din ansøgning igennem nåleøjet til os via dette link.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning og håber den medfølges af et CV, der viser relevant uddannelse og gerne erfaring i nogle af de opgaver, der er fremhævet ovenfor.

Da det er en meget vigtig rolle, vil vi gerne hurtigt i gang og har løbende samtaler, så vi håber du skynder dig – det betyder ikke, at der ikke skal være tid til eftertanke og spørgsmål som kan stilles til Berit Jensen og Tommy Christensen (7512 2689).

Hvis alt ender godt bliver du en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Hverdagen er præget af dialog og samarbejde med en håndfuld nære kollegaer. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab og et godt læringsmiljø, og du får ansvar som matcher dine kompetencer – og for dem som ønsker det, bidrager vi gerne til, at man løbende udvikler sig yderligere inden for sit felt.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løs­ninger til kun­den ud fra kodeordene: Sikkerhed – Fleksibilitet – Know-who