Køkkenmedhjælper søges til kantine


Drømmer du om at arbejde i en velfungerende kantine med serviceopgaver? Så har vi et ledigt job til dig hos Fanø Kran-Service A/S.

Arbejdsopgaver

I stillingen vil du indgå i den daglige tilberedning af velsmagende mad, anretning af eventuel mødeforplejning, men jobbet indebærer primært en del forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opvask, daglig rengøring, eller hvor der ellers er brug for du går til hånde.

Vi forventer, at du

  • Er mødestabil, opsøgende, engageret og bidrager med godt humør
  • Er pligtopfyldende, grundig og initiativrig og fungerer godt med teamwork
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er serviceminded
  • Er en god bidragsyder til det gode arbejdsmiljø
  • Er imødekommende overfor nye tiltag

Det er ikke et krav, at du er faglært – bare du har den rette interesse og brænder for nævnte opgaver og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder

En spændende stilling med ansvar og gode muligheder for at sætte dit præg på de daglige arbejdsgange – selvfølgelig i tæt samarbejde med vores dygtige kantineleder.

Derudover tilbyder vi gode arbejdstider, som vil ligge fra mandag til fredag i dagtimerne. Udgangspunktet er en deltidsstilling på 25-30 timer pr. uge med mulighed på sigt at blive et fuldtidsjob.

Send ansøgning og CV ved at klikke her!

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til økonomichef Berit Jensen.
Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat, så vi indkalder løbende til samtaler - tøv derfor ikke med at sende din ansøgning.

Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige individuelle løs­ninger til kun­den ud fra nøgleordene: Sikkerhed – Fleksibilitet – Knowhow.