Kranmekanikerlærling


Drømmer du om at arbejde med elektriske, hydrauliske og mekaniske systemer? Har du teknisk snilde og gode IT-evner? Og har du lyst til få en uddannelse i en branche med mange muligheder – både offshore og onshore?

 

Uddannelse og opgaver

Som Kranmekaniker-lærling arbejder du med kraner i alle størrelser, fra små kraner i produktionshaller og kraner i vindmøller til nogle af verdens største kraner på installationsskibe. Du vil også arbejde med del-komponenter til kraner, som har avancerede elektriske og hydrauliske systemer. Uddannelsen som Kranmekaniker er derfor bygget op om IT og teknik, og du vil bl.a. komme til at arbejde med fejlfinding på kranernes mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer samt varetage mindre smedeopgaver.

 

Dine primære opgaver hos os vil indebære oplæring og kompetence til at gennemføre

 

·         Reparation af hydrauliksystemer

·         Mekanisk reparation, test og kontrol af offshore udstyr

·         Udarbejdelse af dokumentation og rapporter

 

Igennem din læretid er du tilknyttet vores værkstedsteam, som gradvist vil lære dig at kunne løse alle opgaver inden for dit felt. Opgaverne vil primært foregå på vores værksted, men der vil også være opgaver, der finder sted on-site sted hos vores kunder f.eks. på vindmølleskibe og på rigge i havnen.

 

Vi fokuserer på at uddanne de bedste Kranmekanikere, og vi mener selv, at vi kan tilbyde vores lærling et godt arbejds- og læringsmiljø med spændende muligheder både hos os og i branchen som helhed. Vi er klar til at udvikle dit talent, og derfor er det vigtigt, at du som en naturlig del af din arbejdsdag er lærelysten og tager ansvar. 

 

Skoleopholdet foregår på Erhvervsskolen i Aars og er opdelt i 7 hovedforløb over en periode af 35 uger. Under uddannelsen vil der også være mulighed for at vælge et valgfag, som giver dig mulighed for at tone uddannelsen i den retning, der giver mening for dig og os som din læreplads. Du kan læse mere om uddannelsen her.

 

Kranmekaniker-lærling med teknisk snilde, godt humør og lysten til at udvikle sig

For at blive Kranmekaniker-lærling hos os matcher du:

 

·         Afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse samt gennemført relevant grundforløb for faglig uddannelse

·         God til dansk, engelsk samt matematik og kan lide at arbejde med IT

·         Åben og serviceorienteret med en positiv og nysgerrig tilgang til opgaverne

·         Mødestabil og ansvarsbevidst

For Fanø Kran-Service er sikkerhed og kvalitet et kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at vores nye lærling arbejder med fokus på sikkerheden og kvalitet.

 

Vi tilbyder

En spændende uddannelse i et praksisnært læringsmiljø, hvor du hver dag får mulighed for at dygtiggøre dig blandt kolleger, som vil stå klar med råd og vejledning igennem hele din læretid.

 

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk i en hverdag præget af dialog og samarbejde. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab og et godt læringsmiljø, og du får ansvar som matcher dine kompetencer – og for dem som ønsker det, bidrager vi gerne til, at man løbende udvikler sig yderligere inden for sit felt.

 

Interesseret?

Spørgsmål til stillingen rettes til Værkstedschef Jacob Joensen tlf. 76 10 65 87. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat og holder derfor samtaler løbende - så tøv ikke med at sende din ansøgning. Du kan ansøge her.

 

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kra­ner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løs­ninger til kun­den ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.