Kursuskoordinator til energisektoren


Vi spiller en meget vigtig rolle i produktion af grøn energi fra havmøller og uafhængig forsyning af dansk naturgas. Derfor har vi brug for en Kursuskoordinator, der kan hjælpe os med at vedligeholde kompetencer for flokken af gode kollegaer, der arbejder både onshore og offshore rundt omkring i Europa.

Rollen som Kursuskoordinator er bred og dækker blandt andet over:

  • Planlægning af virksomhedens kursusaktiviteter herunder obligatoriske, øvrige eksterne, interne og ad hoc
  • Styring af offshore-medarbejdernes kompetencer, så de altid har gyldige certifikater
  • Koordinering af instruktørers afholdelse af kundespecifikke kurser
  • Assistance i forhold til mandskabs- og rejseplanlægning
  • Facilitering i forbindelse med interne arrangementer
  • Assistance i forhold til HR-arbejde
  • Assistance i forhold til Projektledere
  • Ideelt set sprogarbejde/korrektur på dansk og engelsk

Det er nogle vigtige opgaver for vores virke og vi har brug for, at du som person er omhyggelig og struktureret i det daglige arbejde for at holde overblik og sikre, at kollegaerne er klar til offshore-arbejde. Branchen er dynamisk og hverdagen varierende, hvilket kræver at du har en fleksibel og serviceminded tilgang.

Der er en del administrative og kommunikative opgaver, så vi har behov for en person, som skriftligt og mundtligt har et relativt højt niveau, så vi sikrer forståelse hos interne og eksterne modtagere.

Du bliver en nøgleperson i vores arbejde med at holde offshore-staben opdateret, men du er ikke alene om dette og arbejder derfor tæt sammen med Planlægger og Teknisk Chef.

Alt det ovenstående vil vi meget gerne uddybe ved at invitere dig til en samtale. Det kræver blot, at du sender din ansøgning igennem nåleøjet til os via dette link.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning og håber den medfølges af et CV, der viser relevant baggrund og gerne erfaring med nogle af de opgaver, der er fremhævet ovenfor.

Da det er en meget vigtig rolle, vil vi gerne hurtigt i gang og har løbende samtaler, så vi håber du skynder dig. Det betyder dog ikke, at der ikke skal være tid til eftertanke og spørgsmål, som kan stilles til Tommy Christensen.

Hvis alt ender godt bliver du en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Hverdagen er præget af dialog og samarbejde med en håndfuld nære kollegaer. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab og et godt læringsmiljø, og du får ansvar som matcher dine kompetencer – og for dem som ønsker det, bidrager vi gerne til, at man løbende udvikler sig yderligere inden for sit felt.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige individuelle løs­ninger til kun­den ud fra nøgleordene: Sikkerhed – Fleksibilitet – Knowhow.