Offshore servicetekniker


 

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker til offshorearbejde på kraner og løfteudstyr. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk.  Du tildeles stort ansvar og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og eksempelvis en baggrund som automatiktekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende og har gerne erfaring inden for offshoreindustrien eller lignende brancher. 

Arbejdet vil foregå både on- og offshore og omfatter: 

• Vedligehold af kraner og løfteudstyr

• Fejlsøgning af el- og hydrauliksystemer

• Opstart og reparation af offshoreudstyr

• Opgaveplanlægning og sikkerhedsvurdering

• Udarbejdelse af dokumentation og rapporter

Sikkerhed og kvalitet er kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at du arbejder målrettet, planlægger opgaven med fokus på detaljen, og formår at holde overblikket i processen.

Det er en forudsætning, at du besidder solid faglighed, interesse for din egen udvikling samt en høj grad af fleksibilitet. Vi lægger vægt på at udgøre et godt læringsmiljø, og der påhviler alle medarbejdere et ansvar for at medvirke til udvikling og fællesskab.  

Vi glæder os til vores kommende samarbejde.

Spørgsmål til stillingen rettes til Jane Dalkjær og du kan ansøge her. Vi gør opmærksom på, at vi indkalder løbende til samtaler.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.