Onshore elektriker med flair for mekaniske systemer og mulighed for offshore arbejde


Er du faglært med en EL-teknisk baggrund? Vil du arbejde med elektriske og mekaniske opgaver? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab med gode udviklingsmuligheder? Så kan du være vores kommende kollega i værkstedet.

Få en arbejdsdag med forskelligartede opgaver

Hos Fanø Kran-Service er aktiviteten høj med opgaver inden for grøn vindenergi, olie/gas og den maritime industri både on- og offshore, og du vil i denne stilling primært udføre:

•           Reparation af offshoreudstyr (gearkasser, cylindere, ventiler m.m.)

•           Renovering, FAT-test og indkørsel af offshore kraner

•           Eftersyn af kontorbygninger lys, brandventilation og ventilationsanlæg

•           Reparation og service af EL-taljer og EX-udstyr

•           Tjek af EL-motor og mindre PLC-styringer

•           Reparation og fejlfinding af tryk/temperaturtransmitter, loadceller, encoder og vinkelmåler

•           Dokumentation i IT-systemer.

Du tilknyttes værkstedet i Esbjerg, hvorfra opgaverne løses sammen med dit team af 20 kollegaer. Hvis du har lyst til rejsearbejde, kan vi efter behov tilbyde offshoreopgaver på kundens installationer - dette er dog ikke et krav.

El-teknisk profil - med mulighed for at udvikle sig

For at få succes i stillingen har du stærke el-tekniske kompetencer og gerne praktiske erfaringer inden for særligt elektriske opgaver og flair for mekaniske syste­mer kombineret med en faglært baggrund som f.eks. elektriker, EL-installatør el.lign.

For os er sikkerhed og kvalitet i fokus på alle niveauer. Derfor prioriterer vi, at du holder din faglighed ved lige - og for dem som øn­sker det, bidrager vi gerne til, at man udvikler sig yderligere inden for sit felt. Derudover er det afgørende, at du arbejder målrettet, plan­lægger opgaven med fokus på detaljen og formår at holde overblikket til hver en tid. Vi værdsætter at du kan arbejde selvstændigt lige så vel som vi forventer, at du naturligt indgår i samarbejde, da vi ofte hjælper hinanden på tværs af organisationen.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Vi sørger naturligvis for solid oplæring, løbende sparring og et godt læringsmiljø, og du får ansvar som matcher dine kompetencer.

Ansættelsesforholdet reguleres af Industriens Overenskomst. Arbejdstiden er mandag - torsdag 07.00 - 15.00 og 07.00 - 14.30 fredag.

Spørgsmål til stillingen rettes til værkstedschef Jacob Joensen på tlf. 76 10 65 87. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat, og vi indkalder løbende til samtaler med opstart snarest - tøv derfor ikke med at sende din ansøgning. Du kan ansøge her!

 

Om Fanø Kran-Service A/S

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til