Onshore Servicetekniker – med mulighed for offshorearbejde


Onshore Servicetekniker – med mulighed for offshorearbejde

Er du faglært med en teknisk baggrund? Vil du arbejde med elektroniske, hydrauliske og mekaniske systemer? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt kol­legialt fællesskab med gode udviklingsmuligheder? Så kan du være vores kommende kollega i værkstedet.

Jobbet

Hos Fanø Kran-Service er aktiviteten høj med opgaver inden for grøn vindenergi, olie/gas og den maritime industri både on- og offshore, og du vil i denne stilling primært udføre:

  • Reparation af offshoreudstyr (gearkasser, cylindere, ventiler m.m.)
  • Renovering af offshore kraner
  • Renovering af hydrauliksystemer
  • Eftersyn på værktøj og udstyr
  • Test og kontrol af løfteudstyr
  • Dokumentation i IT-systemer

Du tilknyttes værkstedet i Esbjerg, hvorfra opgaverne løses sammen med dit team af 20 teknikere. Hvis man har lyst til rejsearbejde, kan vi efter behov tilbyde offshoreopgaver på kundens installationer – dette er dog ikke et krav.

Din profil

For at få succes i stillingen har du stærke tekniske kompetencer og gerne praktiske erfaringer inden for særligt elektriske og hydrauliske syste­mer kombineret med en faglært baggrund som f.eks. hydraulikmekaniker, elektriker, automatikmekaniker, industritekniker el.lign.

For os er sikkerhed og kvalitet i fokus på alle niveauer. Derfor prioriterer vi, at du holder din faglighed ved lige – og for dem som øn­sker det, bidrager vi gerne til, at man udvikler sig yderligere inden for sit felt. Derudover er det afgørende, at du arbejder målrettet, plan­lægger opgaven med fokus på detaljen og formår at holde overblikket til hver en tid. Vi værdsætter at du kan arbejde selvstændigt lige så vel som vi forventer, at du naturligt indgår i samarbejde, da vi ofte hjælper hinanden på tværs af organisationen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Vi sørger na­turlig­vis for solid oplæring, løbende sparring og et godt læringsmiljø, og du får ansvar som matcher dine kompetencer.

Ansættelsesforholdet reguleres af Industriens Overenskomst. Arbejdstiden er mandag – torsdag 07.00 – 15.00 og 07.00 – 14-30 fredag.

 

Spørgsmål til stillingen rettes til Værkstedschef Jacob Joensen på tlf.  76 10 65 87 og du kan ansøge her. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat, og vi indkalder løbende til samtaler – tøv derfor ikke med at sende din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 7. februar 2022. Opstart snarest.

 

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løs­ninger til kun­den ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.