Onshore smed – med mulighed for offshorearbejde


Onshore smed – med mulighed for offshorearbejde

Er du faglært smed eller lignende? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt kol­legialt fællesskab med gode udviklingsmuligheder? Så kan du være vores kommende kollega ved Fanø Kran-Service.

Jobbet

Hos Fanø Kran-Service er aktiviteten høj med opgaver inden for grøn vindenergi, olie/gas og den maritime industri både on- og offshore, og du vil i denne stilling primært udføre:

  • Svejseopgaver
  • Mindre konstruktionsopgaver
  • Fræse- og drejeopgaver
  • Reparation af mekanisk udstyr
  • Eftersyn på værktøj og udstyr
  • Test og kontrol af løfteudstyr
  • Dokumentation i IT-systemer

Du tilknyttes værkstedet i Esbjerg, hvorfra opgaverne løses sammen med vores samlede team af 25 teknikere.

Din profil

For at få succes i stillingen har du stærke tekniske/mekaniske kompetencer og gerne praktiske erfaringer inden for flere af ovenstående arbejdsområder.

For os er sikkerhed og kvalitet i fokus på alle niveauer. Derfor prioriterer vi, at du holder din faglighed ved lige – og skulle du ønske det, bidrager vi gerne til, at du videreudvikler dig inden for dit felt. Derudover er det afgørende, at du arbejder målrettet, plan­lægger opgaven med fokus på detaljen og formår at holde overblikket til hver en tid. Vi værdsætter, at du kan arbejde selvstændigt, lige så vel som vi forventer, at du naturligt indgår i samarbejde, da vi ofte hjælper hinanden på tværs af organisationen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Vi sørger na­turlig­vis for solid oplæring, løbende sparring og et godt læringsmiljø, og du får ansvar, som matcher dine kompetencer.

Ansættelsesforholdet reguleres af Industriens Overenskomst. Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 07.00 – 15.00 og fredag kl. 07.00 – 14.30.

 

Spørgsmål til stillingen rettes til værkstedschef Jacob Joensen på tlf. 76 10 65 87, og du kan ansøge her. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat, og vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat – tøv derfor ikke med at sende din ansøgning. Opstart snarest muligt.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løs­ninger til kun­den ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.