Service- og projektleder inden for miljørigtig energi


Service- og projektleder inden for miljørigtig energi

 

Har du en faglært teknisk baggrund? Brænder du for at kombinere den med projektledelse og forretningsforståelse? Og kan du drive større og mindre tekniske projekter gennem korrekt og fleksibel projektstyring, som skaber gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega i Service- og projektlederteamet inden for vindsegmentet.

Projektarbejde med fokus på sikkerhed og kvalitet – bliv en del af den grønne omstilling.

Som Service- og projektleder bliver du en del af et projektteam i vindsegmentet med ansvar for afvikling af serviceopgaver offshore samt sikring af kvali­tet, sikkerhed, vidensdeling og fortsat udvikling af forretningsgangen omkring vores tekniske serviceløsninger.

Dine primære opgaver er:

  • Overblik over og planlægning af forebyggende vedligehold samt større reparationsopgaver
  • Teknisk assistance til kunder og offshore/onshore serviceteknikere
  • Sikkerheds- og kvalitetskontrol
  • Ordrebehandling, herunder udarbejdelse af tilbud og salgsbudgetter samt fakturering
  • Udarbejdelse af dokumentation og rapportering
  • Lejlighedsvist at deltage offshore og indgå som tekniker på holdet

Fælles for opgaverne er, at du i hverdagen bliver omdrejningspunktet for vores kunder og offshore serviceteknikere, hvor du spiller en af­gø­rende rolle i at matche vores tekniske løsninger til kundens behov samt sikre korrekt og rettidig udførelse af arbejdet. For at un­derstøtte udviklingen af tætte relationer til både kunder og serviceteknikere indeholder jobbet også offshoreture og rejsear­bejde.

Kundeminded profil med teknisk baggrund

For at få succes i stillingen trives du i rollen som den drivende administrative kraft, der sætter rammerne lige fra budgettering til fak­ture­ring af projektet. Vi har en afvekslende hverdag, hvor tempoet kan være højt og med korte deadlines. Det kræver, at du arbejder struk­tureret, med et godt overblik og har en høj kvalitetsstandard, som sikrer, at vi altid er på forkant med evt. udfor­dringer, og at vi aldrig går på kom­promis med sikkerhed.

Derudover sætter vi pris på, at du er proaktiv med godt humør og engagement i din tilgang til opgaver såvel som relationer, hvor du gen­nem din adfærd og kommunikation inspirerer andre til at følge dig, når der kræves lidt ekstra for at få et projekt til at lykkes.

Vi beskæftiger os med avancerede kraner og løfteudstyr, og da du har ansvar for at skabe en løsning, som møder kundens be­hov, er det en forudsætning, at du har en teknisk baggrund som f.eks. faglært håndværker, maskinmester el.lign. og gerne erfa­ring med pro­jektledelse. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til offshorebranchen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Hverdagen er præget af dialog og samarbejde på tværs i organisationen. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab og et godt læringsmiljø med ansvar som matcher dine kompetencer – og for dem som ønsker det, bidrager vi gerne til, at man løbende udvikler sig yderligere inden for sit felt.

Interesseret?

Spørgsmål til stillingen rettes til Teknisk Chef Tommy Christensen og du kan ansøge her. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat og holder derfor samtaler løbende – så tøv ikke med at sende din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 7. februar 2022.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avan­cerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løs­ninger til kun­den ud fra kode­ordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.