Karriere


Fleksibilitet, respekt og tillid til den enkelte

De kompetencer vores medarbejdere besidder, og den forskel de hver dag gør for kunderne, er kernen i vores mangeårige succes i offshorebranchen.

Kontinuerlig udvikling og læring er omdrejningspunktet for et spændende arbejdsliv hos Fanø Kran-Service A/S. Vores medarbejderes trivsel er vigtig for os, for vi ved, at har medarbejderne det godt, leverer de også den bedste service.

 

Alsidige specialister

Det lyder muligvis modsigende at tale om alsidige specialister, men det er netop det vores medarbejdere er. De er kranspecialister men med en bred vifte af kompetencer, der hele tiden udbygges. Derfor kan vi ofte sende mindre teams afsted – selv på komplekse opgaver til glæde for projekternes økonomi og medarbejdernes faglige og personlige udvikling.

Vil du være en del af Fanø Kran-Service A/S?

Har du hænder og hoved skruet godt på, og sætter du en ære i at levere kvalitet, samtidig med at du kan overholde deadlines? Så kan du muligvis blive en del af vores stærke team.

Ledige stillinger hos Fanø Kran-Service:

Offshore Servicetekniker

 

Har vi ingen ledige stillinger, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Måske er det dig, vi kontakter næste gang vi mangler en ny kvalificeret kollega.

Du kan sende os din uopfordrede ansøgning via dette link


Kontakt os for yderligere oplysninger - ring på telefon 75 12 26 89 eller send en mail til hr@fkservice.dk 

 

Tommy Christensen, Teknisk Chef

“Medarbejderne er vores vigtigste ressource – Det er deres kompetencer og personlighed, der garanterer den gode serviceoplevelse for kunden.”

Bliv en del af Fanø Kran-Service!

Har du hænder og hoved skruet godt på, har fokus på at levere kvalitet og kan overholde deadlines i samarbejde med et stærkt team, så er du måske kandidat til at blive en del af Fanø Kran-Service.

Ledige job