HSEQ


Det skal være sikkert at arbejde offshore
Mennesker, der arbejder på rigge, platforme, vindmøller og andre offshore installationer, arbejder ofte under meget farlige vilkår, med tunge emner og er samtidig udsat for vejrets luner og til tider høj sø. En enkelt fejltagelse eller dårlig forberedelse kan have fatale følger for både mennesker og maskiner. Derfor tager vi sikkerhed for både kunden, materiel og medarbejdere meget alvorligt.


Sikkerhed først og fremmest
Alle vores medarbejdere deltager jævnligt på sikkerhedskurser, og vi prioriterer de meget strenge krav til vores procedurer og kvalitet. Også når der opstår situationer, hvor der kræves hurtige løsninger, har vi altid fokus på at beskytte vores medarbejdere, kunder og udstyr mest muligt. Og det er uanset tidspunkt på døgnet. Derfor hedder det hos Fanø Kran-Service “Safety 24-7”. 


Vi arbejder for fuld kundetilfredshed og glade medarbejdere
Vi er stolte af de resultater, vores medarbejdere bidrager med i samarbejde med kunderne. Ikke mindst kundernes anerkendelse af sikkerhedsniveau betyder meget. Fanø Kran-Service succes skyldes i høj grad vores stærke samarbejde både internt og med kunderne om sikkerhed som fælles fokus.

  • Vi arbejder for hurtige, fleksible og sikre løsninger til den rigtige pris
  • Vi leverer altid den forventede kvalitet. Og lidt til.
  • Vi dokumenterer og vedligeholder processer, så vi altid kan give kunden den bedste service eller sparring på projekter eller operationelle udfordringer.
  • Vi er vinder af Safety Award 2015.Vinder af Safety Award 2015

​Fanø Kran-Service A/S vandt Safety Award 2015  i kategorien for virksomheder, på sikkerhedskonferencen Task Force Zero i Esbjerg Musikhus.

Fanø Kran-Service A/S modtager prisen for at vise vores forståelse af vigtigheden i "Working together". Det ses konkret udfoldet i sikkerhedskurset "Dropped Objects", hvor firmaer var inviteret til at deltage gratis. Der blev delt viden og erfaringer på tværs, og det har udmøntet sig i en stor mængde af "lessons learned" til gavn for sikkerheden i brancen. 

Hent pfd-fil