Olie og Gas

Vores kunder inden for olie- og gasindustrien arbejder ofte under ekstreme forhold offshore. Udvinding af olie og gas er en kompleks proces, og produktionsstop koster mange ressourcer.

Vi arbejder ud fra fælles mål

Vi samarbejder med vores kunder om at opstille mål for optimering af kraner og løfteudstyret til olie- og gasproduktionen. Derved skaber vi sammen det bedste grundlag for at kraner og løfteudstyr på offshore installationerne fungerer optimalt – og når kunderne arbejder under ekstreme forhold. Vi samarbejder med vores kunder gennem dialog, gensidig respekt og vidensdeling.

Fanø Kran-Service sikrer dig fleksible og sikre løsninger

Vores dygtige serviceteknikere vedligeholder og yder service på kraner og løfteudstyr - og altid med fokus på fælles sikkerhed og ansvar, best practice i forhold til gældende specifikationer og krav fra olie- og gasindustrien.

 

  • Vores servicekoordinatorer leder og fordeler opgaver samt sørger for, du får de bedste løsninger - hurtigt og fleksibelt
  • Servicekoordinator fungerer både som support, rådgiver og bindeled mellem vores kunder og serviceteknikere offshore. Ikke kun på daglige rutinetjek men også ved komplekse problemstillinger
  • Reservedele til kraner sendes onshore for renovering og samling. Delene sendes retur offshore og er klar til installation - plug and play. Det sparer kunden både tid og penge.


Fanø Kran-Service tilbyder at administrere din kran-matrix (udvidet servicebog). Vi hjælper dig med at holde styr på hoveddata, certifikater, løst udstyr, load test osv.

 

Kontakt os for yderligere oplysninger - ring på telefon 75 12 26 89 eller send en mail til info@fkservice.dk 

 

Henrik Andersen

Service- og projektleder / Gruppeleder

“Vi går hele vejen og foran kunden, så det bliver nemt for kunden at kunne koncentrere sig om at tjene penge og ikke bekymre sig om den operationelle drift. Hos Fanø Kran-Service kan vi altid trække på mange års erfaring og vores dygtige og fleksible medarbejdere.