Vind

Olie & gas

Skibe

Værksted

Udstyr

Rig & Projects

Fanø Kran-Service A/S er grundlagt midt i Nordsøens maritime miljø. Fra vores domicil i Esbjerg har vi siden 1995 serviceret kraner hos kunder i primært energisektoren. Vi vedligeholder teknisk udstyr ombord på offshore-anlæg og skibe. Vi udfører servicearbejde på alle typer af platforme inden for energisektoren og på skibe over hele verden.

Vi udvikler kvalitetsprodukter inden for kranservice

Fanø Kran-Service har konstant fokus på at udvikle produkter, som giver værdi for vores kunder. Det kan være produkter, der gør processer mere effektive eller øger sikkerheden. Det kan også være produkter, som på andre måder supplerer kundernes egne redskaber.

Læs mere

Kranservice og kundedialog på mange niveauer

Fanø Kran-Service tilbyder service og rådgivning på mange niveauer. Lige fra service og vedligehold af udstyr, administration af certifikater til rådgivning inden for komplekse projekter. Ligeledes tilbyder Fanø Kran-Service træning i brug af kranudstyr for at optimere brugen af udstyret.

Læs mere

Udnyt dit udstyr optimalt med kurser fra Fanø Kran-Service

Vi hjælper vores kursister med at blive bedre til at udføre opgaver on- og offshore så sikkerheden øges, og I får en bedre forståelse af kranens funktioner. Kurserne optimerer brugen af løfteudstyret. Vi udbyder kurser inden for f.eks. teknisk træning, dokumentation og kvalitetskontrol samt sikkerhed.

Læs mere

Worldwide kranservice

Fanø Kran-Service servicerer over hele verden!