Rig & Projects

Et projekt med stram tidsplan, budget og mange medarbejdere kræver mange ressourcer og overblik - og meget kan gå galt og koste dyrt.

Vores team fra Rig & Projects hjælper dig med at overholde tid og budgetter samt sørge for den rigtige service, så du hurtigere og nemmere kan komme i gang med det, der skaber din forretning.

Projektstyring og modifikationer på forkant med udfordringer

Vi løser både store og små opgaver med samme omhu og sikrer, at dit projekt bliver færdigt til tiden. Vores medarbejdere er alsidige og fleksible. De sørger for, at driften hurtigt er i gang igen.

Vi vægter:

  • Løbende projekt- og budgetopdatering i dialog mellem onshore og offshore
  • Overholdelse af tidplaner og budgetter
  • Fleksible og optimale løsninger
  • At være på forkant med udfordringer

 
Hurtig mobilisering, fleksibilitet og stærkt samarbejde

En hurtig mobilisering, effektiv planlægning, det rigtige udstyr og samarbejde med besætningen på borerig eller platform sikrer et godt resultat. Vores dygtige medarbejdere giver altid vores kunder det lille ekstra, så driften fungerer. De tager ejerskab og kan indgå i det daglige vedligehold.


Kontakt os for yderligere oplysninger - ring på telefon 75 12 26 89 eller send en mail til info@fkservice.dk 

Tommy Christensen

Teknisk Chef

“Ofte hjælper vi med det andre ikke kan løse - eller ikke har ressourcer til. Det kræver bare de rigtige folk og den korrekte diagnose. Er det modifikation af kranen, levetidsforlængelse, analyse eller designvurdering? Vi kan levere det, der skal til for at løse opgaven bedst muligt!”