Olie og Gas

Vores kunder inden for olie- og gasindustrien arbejder ofte under ekstreme forhold offshore. Udvinding af olie og gas er en kompleks proces, og produktionsstop koster mange ressourcer.

Vi arbejder ud fra fælles mål

Vi samarbejder med vores kunder om at opstille mål for optimering af kraner og løfteudstyr til olie- og gasproduktionen. Derved skaber vi sammen det bedste grundlag for at kraner og løfteudstyret på offshoreinstallationen fungerer optimalt.

Vi samarbejder med vores kunder gennem dialog, gensidig respekt og vidensdeling.

 

Vi garanterer dig fleksible og sikre løsninger

Vores fleksible serviceteknikere vedligeholder og yder service på kraner og løfteudstyr. Vi arbejder altid med fokus på sikkerhed og efter best practice, gældende specifikationer og krav fra olie- og gasindustrien.

  • Vores servicekoordinatorer leder og fordeler opgaver samt sørger for, du får de bedste løsninger - hurtigt og fleksibelt
  • Serviceteknikerne og Servicekoordinatorerne fungerer både som support, rådgivere og bindeled overfor kunderne. Ikke kun på daglige rutinetjek men også ved komplekse problemstillinger
  • Reservedele til kraner sendes onshore for renovering og samling. Delene sendes retur offshore og er klar til installation - plug and play. Det sparer kunden både tid og penge


Gennem den tillid vi opnår hos vores kunder, får vi indgående indsigt i kundernes systemer. Vi hjælper kunderne med at spare tid og minimere risikoen for fejl ved at deltage i de daglige rutiner, som f.eks. vedligehold af GMS-systemer.

Fanø Kran-Service tilbyder at administrere din kran-matrix (udvidet servicebog). Vi hjælper dig med at holde styr på hoveddata, certifikater, løst udstyr, load test osv.


Kontakt os for yderligere oplysninger - ring på telefon 75 12 26 89 eller send en mail til info@fkservice.dk 

Tue H. Kristensen

Service- og projektleder / gruppeleder

“Vi går hele vejen og foran kunden, så det bliver nemt for kunden at kunne koncentrere sig om at tjene penge og ikke bekymre sig om den operationelle drift. Hos Fanø Kran-Service kan vi altid trække på mange års erfaring og vores dygtige og fleksible medarbejdere.